Blogger Kaldırılamayan Widgetları Kaldırma





Sevgili Blogger kullanıcıları bloglarınızda kaldıramadığınız kilitli olan widget veya eklentileri tarif edeceğim şekilde kaldırabilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olmaktan öteye gitmemekle birlikte kullanılan temaların içeriğinde veya Bloggerın kendi özelliklerinden olan sorunu çözeceğiz. Mesela Attribution bloglarda kilitlidir kaldır seçeneği yoktur. Aşağıda adımları teker teker izlerseniz bu durumdan kurtulacaksınız.


Öncelikle bloggerınızda yerleşim sekmesini tıklıyorsunuz kaldıramadığınız eklenti veya widget'a düzenle seçeneğinden giriyoruz. Kaldır butonu yoksa eğer aşağıdaki adımları takip ediyoruz.

Blogger'a girip sol aşağıdaki şablon sekmesine tıklıyoruz oradan HTML düzenli butonuna tıklıyoruz ve açılan blogger şablonunda kiltili olan widget veya eklentiyi arayacağız. Ctrl + F tuşu ile tüm kodlarda arama yapıp örneğin Attribution wigdetini kaldıracağız onu aratıyoruz. Widget şablonlarını genişlet kutucuğunu unutmadan işaretleyin.


 Attribution arattığımızda yukardaki gibi kodları bulacağız ve kırmızı ile yazılan true yerine false yazacağız. Ve işlemimiz gerçekleşecek. Sorun yaşayanlar konu altına yorum yaparsa yardımcı olacağız.


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »